Cautare

303 de rezultate pentru "dana savuica" (3.32 secunde)
, in statiunea Venus, la Hotel Dana va avea loc seminarul InteRUm, singurul seminar in domeniul capitalizarii resurselor umane din tara, au precizat organizatorii seminarului.
Teledonul s-a incheiat la ora 19:00, iar suma totala care a fost stransa a fost anuntata simultan in cadrul Observatorului prezentat de Alina Petrescu si emisiunii La Ordinea Zilei, prezentata de Dana Grecu.
Dana Grecu si Radu Tudor au prezentat cazul unui cuplu din Botosani, care si-a reconstruit casa dupa un incendiu si acum le-a fost din nou distrusa de ape.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "DAR DACA URINA PE MENORAH SAU PE CORAN?", pe care il puteti citi in continuare.
Dana Paun si Robert Ungureanu (Craiova - luni), Sebesi Karen si Bogdan Rosca (Cluj - marti), Cosmin Tinta (Timisoara - miercuri), Mihaela Craciun (Bucuresti - joi), George Onofrei (Iasi - vineri).
Dar acum, dupa ani mai tarziu, ea inca nu a fost aplicata", spune Dana Duica, presedintele Asociatiei romane pentru energia eoliana.
Nu putem da drumul la terasa cand in fata portii principale sunt gropi", spunea in luna iunie pentru B365.ro managerul hanului, Dana Schitelea.
Potrivit STL.ro liberalul Patriciu ar avea o amanta, iar sotia Dana Rodica Patriciu a depus deja actele de divort.
De exemplu, in 2002, Dana Mihai a pus presiune pe noi sa terminam cercetarea pe Masivul Carnic. Dar aceasta zona este una exceptional de bogata si am refuzat categoric (lucrurile sunt descrise in amanunt in raportul meu pe 2002).
China, doamna Dana Gheorghe- director general ANCS, domnul Costin Lianu- director in Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, domnul Nicolae Olariu- presedinte SUNE, domnul Arnold Klingeis- primar Avrig, domnul Sorin Dimitriu- presedinte al Camerei de Comert si Industrie Bucuresti.
Andreea Lascu- nails department manager, Dana Visanescu- hair stylist si multi altii care va vor fi alaturi in aceasta experienta pe care cu siguranta o sa va doriti sa o repetati.
''Radu Tudor si Dana Grecu au avut pozitii critice in ultimul timp, ceea ce inseamna destul pentru doi jurnalisti care au priza la public.
Ia sa fi vazut niste mascati de-aia, dublu lati, inarmati pina-n dinti, imbrincind-o pe Dana Grecu (slabiciunea mea, n-am ce face) care tine strins in brate o tastatura, incercind s-o apere cu trupul ei plapind de pulanele gorilelor trimise sa va umfle.
Livia Graur, Diana Bart, Sonia Argint Ionescu, Connie Preda, Adina Halas Hugeanu, Monica Colceriu, Camelia Baltoi, Dana Petcu, Oana Toma, Anca Iubu, Livia Boaja, Oana Lazar, Corina Kristaly, Ovidiu Muresanu si Andrei Nourescu.
- Jared Spool - co-fondator al Center Centre si fondator al User Interface Engineering, - Gregg Bernstein - Senior User Researcher la Vox Media Inc., - Andy Budd - CEO la Clearleft, -Adrian Swinscoe - autor al cartii How to Wow, dar si consultant si coach de mai bine de 20 ani pentru antreprenori si executivi din aria strategiei de business si customer experience, marketing si dezvoltarea de business, - Jonah Becker - VP in departamentul de Design din cadrul Fitbit, anterior VP in Industrial Design la HTC, - Dana Chisnell - profesor adjunct la Harvard Kennedy School si director adjunct al Centrului de Civic Design, - Juho Paasonen - freelancer in Change Management, - Cennydd Bowles - designer si autor al cunoscutei carti Undercover User Experience Design.
Dana Dogaru, Emilia Popescu, Horatiu Malaele • O noapte furtunoasa Teatrul Masca - 9 iun 2014, ora 21:00 Regia:
Dana Rogoz; Sorin Onisor; Matei Dima; Bianca Adam; Costin Cocioaba; Irina Alexandru; Geanina Staicu-Avram; Lucian Mindruta; Vlad Petreanu. Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro.
Dana Deac, Presedinte al Fundatiei Orange, a declarat: - Un sistem educational modern, adaptat secolului XXI, necesita, alaturi de metode noi de predare,utilizarea unor materiale digitale interactive care sa stimuleze creativitatea, sa fie practice si sa faciliteze oimplicare mai mare a elevilor la ore.
Informatii extrem de utile vor fi dezvaluite participantilor in zilele de 4 si 5 octombrie, zile in care vor fi cate trei track-uri de workshop-uri dedicate User Experience (UX) sustinute de facilitatorii Gregg Bernstein, Giulia Calabretta, Cennydd Bowles, Juho Paasonen, Andre Jay Meissner, Jared Spool si Dana Chisnell, toti fiind nume sonore in industria de UX Design.
La eveniment au participat, printre altii, Ion Iliescu, Dana Nastase si Andrei Nastase. "As putea incepe aceasta scurta prezentare vorbind despre calitatea textului scris din aceasta carte, despre informatia din el, despre corectitudinea observatiilor facute.
google-analytics.com